FARMÀCIA MARCH PUIGORIOL | CARRER MALLORCA, 312 08037, BARCELONA   934 57 69 44    673 814 444    info@farmaciapuigoriol.com

 

Serveis de farmàcia a Barcelona

Consultas generales saludEl nostre objectiu és cuidar de la teva salut i fer que teva vida sigui un mica més senzilla. Per això treballem per fomentar la farmàcia assistencial i t'oferim atenció farmacèutica de manera personalitzada, que inclou diversos serveis i una àmplia varietat de productes.

Els serveis propis de la Farmàcia March Puigoriol són:

Tot en 5 minuts i una sola gota de sang. El colesterol alt i alts nivells de triglicèrids en sang es relacionen amb un major risc de malalties cardiovasculars. Necessari venir en dejú.

En 5 minuts i una sola gota de sang, ens informa sobre el nivell mig de glucosa en sang dels últims 2-3 mesos. És el paràmetre més utilitzat per a controlar i prevenir possibles problemes de glucèmia i fer un seguiment de la diabetis. NO cal venir en dejú!

Es defineix com la participació activa del farmacèutic en l’assistència als pacients en el procés de dispensació i seguiment dels tractaments farmacoterapèutics, cooperant amb la resta de professionals sanitaris, així com la implicació en activitats per la millora de la qualitat de vida.

Per això, entre d’altres coses, participem en l’Estudi PCAF, Programa d’atenció farmacèutica a pacients crònics.

És la disciplina que s’ocupa de tots aquells productes d’aplicació tòpica, tant terapèutics com cosmètics. És molt important trobar el producte més adient en cada cas. Per això t’oferirem consell i et donarem recomanacions en higiene bucal, capil·lar, podològica, i sobretot en la cura i el manteniment de cada tipus de pell.

Programa de cribatge que pretén detectar casos de Càncer colonorectal el més aviat possible, amb l’objectiu de poder aplicar un tractament menys agressiu i augmentar les possibilitats de curació. Es tracta d’una prova per a la detecció de sang oculta en femta, dirigida als homes i dones de 50 a 69 anys inclosos al Registre Central d’Assegurats (RCA), que rebran una carta a casa seva bianualment. Si rebeu la carta, porteu-la a la farmàcia i us entregarem la prova i us explicarem com fer-ho a casa, sense necessitat d’anar a l’hospital, és ben senzill!

Programa preventiu que pretén identificar quin és el risc de patir un accident cardiovascular en els propers deu anys, segons si és baix, moderat, alt o molt alt. Es pot  realitzar  fàcilment a la farmàcia mitjançant la mesura de diferents paràmetres, que inclouen: la determinació de la Pressió arterial, Freqüència cardíaca, Colesterol total, Glicèmia, Perímetre abdominal, Índex cintura-meluc, Índex de massa corporal, Pes, Talla, junt amb altres factors com diabetis o l’hàbit tabàquic. Recorda que cal venir en dejú.

És aquell medicament que elaborem a la farmàcia de manera individualitzada, és a dir, fet a mida, per tal d’adaptar-se a les característiques específiques de cadascú davant d’una situació concreta. Recorda que sempre és necessari portar la recepta del metge.

És un mètode terapèutic creat al 1796 per Samuel Hahnemann, que es basa en la doctrina de que “allò similar cura allò similar”. Tot i en general ser força segurs, convé que els supervisi un especialista. Vine i troba els medicaments homeopàtics que necessitis, i sinó te’ls demanarem.

Disposem d’una àmplia varietat de productes amb l’objectiu de fer la vida més còmoda, així com per afavorir la curació d’una lesió. A més, si no tenim el que busques, troba-ho al nostre catàleg i ho encarregarem.

Controla regularment els teus valors analítics de manera ràpida i senzilla. Recorda que per a l’anàlisi de Glucosa i Colesterol és necessari venir en dejú.

Troba tot allò que necessites per la cura del teu nadó. També podràs fer un seguiment del seu pes a la balança per a bebés.

Ja fa més de 2500 anys que l’ésser humà utilitza les plantes per a tractar i prevenir una àmplia varietat de trastorns. Són una excel·lent opció, però cal recordar que poden produir efectes adversos i interaccionar amb els medicaments. A la farmàcia et donarem tota la informació necessària i podràs trobar-hi des de herbes, extractes, infusions a productes preparats a base de la combinació de plantes medicinals.

Porta tots els medicaments caducats o que ja no utilitzis, i també els envasos buits. Es important dipositar-los al Punt SIGRE de la farmàcia, per a que siguin tractats específicament i protegir així el medi ambient. Les agulles dels injectables han de ser dipositades un contenidor específic a part, porta’ns-les i les hi dipositarem. T’ajudem a gestionar els residus sanitaris de manera còmoda i segura.

Us oferim la possibilitat d’organitzar des de la farmàcia la vostra medicació i preparar-vos-la en uns envasos especialment dissenyats. Es tracta d’una eina molt eficaç per tal de poder realitzar un bon seguiment del tractament prescrit, evitar confusions i facilitar al màxim el seu compliment.

Troba productes especialment dirigits per la teva mascota. Recorda que si no ho tenim, t’ho podem encarregar pel mateix dia.

FARMACIA MARCH PUIGORIOL

  CARRER DE MALLORCA, 312,
Barcelona, 08037, (Barcelona)

  93 457 69 44

  673 81 44 44