FARMÀCIA MARCH PUIGORIOL | CARRER MALLORCA, 312 08037, BARCELONA   934 57 69 44    673 814 444    info@farmaciapuigoriol.com

 

Consells sobre salut a Barcelona

Consells sobre salut a Barcelona

A la Farmàcia March Puigoriol ens preocupem per la teva salut. Per això, t'oferim aquest espai on anirem publicant notícies del món de la farmàcia i consells de salut. No t'oblidis de consultar-la regularment!

 

Begudes llets vegetals

Begudes “llets” vegetals

Les begudes vegetals tenen menys calories que la llet semidesnatada de vaca i també menys greixos, sobretot saturats i colesterol; en canvi contenen més greixos insaturats.

No hi cap beguda vegetal que s’assembli a la llet, són aliments completament diferents. Alternar-les és el més equilibrat, ja que tenen propietats i nutrients diferents.

El paciente empoderado

El pacient empoderat

La figura del pacient ha passat de ser un ens passiu que assumia les decisions del professional sanitari a un agent actiu i informat, que vol participar en les resolucions que afecten sobre la seva salut. És el que anomenem empoderament del pacient.

Turn back crime

Els medicaments il·legals

Us presentem una publicació realitzada conjuntament amb Félix Fernández, Pilar Modamio i el catedràtic Eduardo L Mariño, a la revista Farmacéuticos Comunitarios de la Sociedad Española de Farmacia Familiar y Comunitaria, sobre la problemàtica dels medicaments ilegals. Es tracta d’un conflicte creixent i ben present al nostre país, molt més proper del que puguem pensar.

 

20171120_180911.jpg

Jo? Diabetis?

Quin risc tens a patir diabetis en els propers anys? Controles la glucèmia? Segueixes la dieta mediterrània? Et mous tant com pots? Dorms prou?

Si ets major de 30 anys i no tens diabetis, vine i participa gratuïtament a la campanya de prevenció de la diabetis organitzada pel Col·legi de Farmacèutics, que es realitza a les farmàcies adherides al programa. 

Del 13 de novembre fins 11 de desembre

FARMACIA MARCH PUIGORIOL

  CARRER DE MALLORCA, 312,
Barcelona, 08037, (Barcelona)

  93 457 69 44

  673 81 44 44